onsdag 24 juli 2013

Peppar

Peppar och peppar....

Ibland dippar humöret rejält - och på vem gör det inte det? Just nu är det mest de fysiska krämporna som får mig att inte vara på topp hela tiden. En dag sitter det i ryggen och nästa är det magen och nästan hela tiden är det halsbränna, men även om jag har mina svackor så tänker jag "det här går snart över..." Ca sex veckor kvar +/- två veckor då som man gärna glömmer bort i sin iver när det är mycket planering samtidigt.

Men skam den som ger sig! Just nu vet jag att jag lever på hoppet angående en deal jag gjorde med Almas pappa. Men den borde gå igenom eftersom han inte spelar hundra procentigt rent och därmed vet han ju att genom att ge mig lite fördelar så tjänar även han på detta. Men bitter av erfarenhet vad gäller honom så ropar jag ju inte hej förrän allt är klart och allt finns svart på vitt. Men hoppet är en bra sak att ha kvar!

Peppat Alma har jag nog också gjort genom många av hennes ledsna stunder när hon undrat varför hennes pappa inte tycker lika mycket om henne som hennes systrar och när jag nu pratar med henne så känns det verkligen som att hon är lugn och glad. Jag hoppas jag hjälpt henne att bli trygg i sig själv.

En annan dam jag peppar är inte riktigt lika liten men jag ger mig inte. Jag tänker flera gånger innan jag säger något och det jag väljer och säg kanske inte alltid blir bekvämt, men nu har jag ett par gånger fått bekräftelse på att hon lyssnar på vad jag säger. (Inte bara jag naturligtvis!) Enträgen vinner och om så bara EN av alla viktiga saker jag försöker förmedla når fram så har jag inte förlorat i alla fall!  

Har ju nyss pratat med min skrutt. Hon skulle bada i havet och när jag sa att det var väldigt varmt här med tyckte hon jag kunde åka till stranden. Sa att det var väldigt äckligt på Ribban men hon tyckte jag kunde åka till Ystad och bada där. (Men jag jobbar ju imorgon....) Men hennes lösning var att ta mig ledigt från Lindex och hjälpa min syster i stället och sova hos henne....enkelt löst!!! Tänk så härligt, allt löser sig och allt är enkelt... Underbara tanke! Nä nu ska jag peppa in mig i duschen och tvätta mitt smutsiga hår.

Tjingeling!!!


2 kommentarer:

  1. Den lite större damen är just för tillfället väldigt lugn och harmonisk:) För tillfället.

    SvaraRadera
  2. Vi njuter varje sekund av de stunderna <3
    Krama henne från mig!

    SvaraRadera