måndag 21 april 2014

Glad påsk i efterskott

Ja denna helg flög snabbt förbi. I onsdags åkte vi till en gård mellan Lund och Södra Sandby, Sularpsfarmen. Blev både tipsade och fick sällskap av Almas farmor. Där fick vi med stor entusiasm och stolthet en rundtur bland höns, får och kaniner. Strålande sol och nyvärpta ägg. Vi matade hönsen och fåren och Alma fick även mata kaninerna. Först på håll men när blygheten släppte for hon in både hos Stampe och vidare på äggplockning. Så svårt och beskriva känslan som fanns där! Fick även passat på att handla både ekologiskt och närodlat och till väldigt bra priser! Dit kommer vi definitivt att åka igen!!!

Alma åkte efter en del sedvanligt strul till sin pappa för att hälsa på nyaste lillasystern. Verkade dock ha varit ett helt ok besök denna gång. Själva passade vi på att åka till mannens kusin på traditionsenlig påskmiddag, njuta av det vackra vädret, jobba och självklart träna. Det har gått lite lite långsammare just över helgen, men ändå på rätt håll...neråt!

Idag hade sen Alma och jag vår efterlängtade tjejdag! Vi gick på bio och såg Legofilmen. Den har hon velat se sen i februari så det var på tiden! Helt helt helt underbart. Men nu måste jag sova. Vi har haft några stökiga nätter här med lilleman så håll tummarna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar