tisdag 11 juni 2013

Bon Jovi

Ja i torsdags var det så dags. Vi åkte till Köpenhamn och strosade i lugn och ro. Vågade oss till och med på en avvikare från Ströget vilket gjorde att vi hamnade på ett supermysigt litet torg med riktigt bra restauranger. Dock var alla så hungriga och njöt verkligen av maten att vi nu förträngt namnet på stället dessvärre...

Efter en perfekt kycklingburgare med avokado så tog vi en riiiiktigt lång promenad till Parken. Vi var ute i god tid så vi stressade inte utan njöt av staden och folklivet och undrade varför man inte åker dit oftare... Vi kom fram två timmar innan, men eftersom det vid senaste stora konsert (Springsteen) fanns flera barer och lounge mm så valde vi att gå in direkt... Big Mistake!!! 

Tur att sällskapet var trevligt för det blev en låååång väntan på golvet. Konserten var dock bra. Jag är ju inte Bon Jovis största fan -för det är det min syster som är- så visst tog det kanske lite udden av det hela... Men jag är så glad att vi åkte dit! Det är ju en av världens största artister och det känns coolt att ha sett honom ;) 

Parken som konsertarena får dessvärre ett par kängor från oss allihop. Ljudet var -speciellt i början - under all kritik och runtomkringarren var rätt B om man säger så. Avslutningsvis inget jag ångrar ändå! Tack Christian, Linda, Fritte, Martin och Katarina för en mycket trevlig dag och kväll!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar