fredag 6 juni 2014

Annorlunda firande



Man kan ju välja att fira Sveriges nationaldag på många olika sätt....

Vi såg ett tappert gäng på Stortorget som hukade under paraplyn men såg ut att njuta av underhållningen på scenen. En syster har tydligen ägnat sig åt att experimentera i köket och den andra dricker stärkande drycker och lyssnar på metallmusik.

Själva har vi ägnat oss åt något som i det närmsta liknar flyttstädning! Ni vet när man verkligen drar fram varenda liten pinal, skrubbar lister och fyndar saker under soffan som man sedan länge gått förlorade... Det ena ger det andra och ommöblering följde, en liten tur till tippen och....ja ni kan själva föreställa er hur detta tog oss preciiis hela dagen! (Och dessutom måste badrum och toalett färdigställas först imorgon för energin sinade så småningom...)

Men man får ganska mycket tid att fundera på småsaker och däribland detta inlägg. Har hunnit läsa en del hyllningar till Sverige, svenskar och att alla är olika. Skriver under på allt och bestämmer mig för att idag har vi hyllat Sverige som är fantastiskt på så många sätt och hur tacksamma vi är åt vårt fina hem och vår underbara familj som vi gäääärna städar åt och med och för!!!

Tjiiiingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar