söndag 24 februari 2013

Barcelona

Ja så bar det då av igår... När vi slutade jobbet så hade vi fem minuter på oss tills vi skulle ses utanför med resten av gänget. Vi blev 14 stycken eftersom mammalediga chefen kom - med bebis! Och dessutom fick vi med oss härliga regions-vm som vi jobbar med ganska mycket. Tyvärr saknades tre-spa, inflyttningsfest och sjukdom snodde dem för oss...

När vi kom ut skulle vi gå en bit. Fick dock vända om och gå till vårt regionskontor där det bjöds på cava och chokladdoppade jordgubbar! Och lite spansk discopop i bakgrunden :o)

Sen skulle vi någonstans som ingen visste vart... Det slutade hemma hos Jane i hennes underbara hus! Och det retfulla är att jag inte tog så många foton. Men jaja så kan det vara. Där bjöds vi på tapas och mer cava och vin och tårtor och lekar och presenter! Och med dessa tjejer...ja det blev en toppenkväll helt enkelt!!!

Barcelonatemat? Ja det kom sig från vår nominering till årets butik. Vi sa alla direkt att om vi vinner så vill vi till Barcelona! Nu vann vi ju inte MEN vi fick lite tröstpris i form av att vi fick denna fest betald, och detta var ju inte fel.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar